Parenclub: Swingersclub Temptation

Introductie: Swingersclub Temptation

Na drie jaar is Swingersclub Temptation inmiddels een gevestigde naam binnen de swingerswereld in Nederland en België. Het is een kleine club in vergelijking tot andere clubs in Nederland en België, maar dat heeft juist z’n speciale charme volgens velen.

We hebben in ieder geval de naam een van de schoonste clubs in de Benelux te zijn. Iets waar we dan ook best wel trots op zijn. Het is gelukt om een entourage te creëren die een warme, romantische en gezellige sfeer uitstraalt. De hele club is in Egyptische stijl ingericht en aangekleed. Omdat het niet zo groot en massaal is bij Temptation leg je heel makkelijk contact met anderen en mis je niets van het spel van anderen.

In de bar is een grote loungehoek ingericht waar je lekker onderuit gezakt kunt relaxen. Regelmatig liggen hier meerdere stellen samen of met elkaar te spelen en is het ëën grote orgie in die hoek. Voor mensen die het lekker vinden om bekeken te worden is de loungehoek de ultieme kick.

Verder een grote dansvloer met danspaal waar je lekker uit je dak kunt gaan op muziek die varieert van Top40 en Club-Trance van nu tot Dance Classics, 80’s & 90’s en zelfs Nederlandstalige muziek. Alle relaxruimtes hebben wel iets speciaals en elke ruimte is voorzien van airconditioning. Ook voor de SM liefhebber hebben we een mooie ruimte die aan alle eisen voor een mooi en boeiend SM spel voldoet.

Op alle openingsdagen is de club toegankelijk voor stellen, alleengaande mannen en vrouwen. Alles kan en niets moet is ons motto. Zo lang een ieder zich houdt aan de "spelregels" en de huisregels. Wij tolereren absoluut geen enkele vorm van drugsgebruik en ook overmatig alcohol gebruik wordt niet geaccepteerd. Dat soort zaken hoort niet in een parenclub thuis vinden wij. De entreeprijs is all-inn, dus geen verrassing achteraf bij het naar huis gaan.

Het blijkt dat Temptation ook een club is waar de "beginnende" swingers graag hun eerste stappen in de swingerswereld zetten. Dat is mooi, want dat is voor de "ervaren" swingers een leuke uitdaging om de nieuwkomers hun grenzen te helpen verleggen.

Impressie: Swingersclub Temptation
Temptation
Temptation
Temptation
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
 
  • 0906Catch | The Exclusive 0906 Resource 0906Catch bezit alle kinky 0906 sexnummers uit NL & BE zoals de Studenten Sexlijn en de SM Sexlijn!

  • ClubCatch | The Exclusive Club Resource ClubCatch heeft de spannendste clubs zoals Sex-, Paren-, SM Clubs en Sauna's uit Europese landen!

  • SexlijnCatch | The Exclusive Sexlijn Resource SexlijnCatch heeft de heetste en beste sexlijnen uit NL & BE zoals de Tiener, Lesbi en Direct Live Sexlijn!