SM Studio: SM Club Doma

Introductie: SM Club Doma

De tijd gaat hard zou je kunnen zeggen. Maar toch, 30 jaar is een hele tijd. In september 1979 was het moment dat ik Doma magazine startte met nummer 6. De eerdere nummers waren al uitgegeven door de Heer Vasier van het welbekende SM blad SADO. Vanaf dat moment lag de naam Doma in mijn handen. In November 1979 werd het huurcontact getekend voor het pand Asterstraat 107. Het was gelijk het begin van de Doma Club.

30 Jaar later kan ik zeggen, we zijn er nog steeds, weliswaar in een iets andere opzet. Ook is er in de loop van de tijd de uitbreiding geweest met de videoproducties en het opstarten van onze internet activiteiten. Op alle takken zijn we nog steeds actief. Het goede gevoel is dat Doma in de SM-wereld zowel nationaal als internationaal zijn goede naam heeft behouden. Dat is ook te danken aan het feit dat we ons stevig vast hebben gehouden aan principes. Dat was wel vaak niet altijd zakelijk verstandig maar het heeft, naar mijn mening, er wel toe geleid dat we er nog steeds zijn en dat mensen met respect over Doma spreken. Wij hebben ons nooit laten verleidentot immorele zaken.

Ik zou natuurlijk wel een boekje vol kunnen schrijven over de afgelopen 30 jaar, maar ik wil het er nu hier maar even bij laten. Het boek komt later wel. We kijken vooruit en moeten zorgen dat Doma nog een paar jaartjes mee kan gaan

Impressie: SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
SM Club Doma
 
  • 0906Catch | The Exclusive 0906 Resource 0906Catch bezit alle kinky 0906 sexnummers uit NL & BE zoals de Studenten Sexlijn en de SM Sexlijn!

  • ClubCatch | The Exclusive Club Resource ClubCatch heeft de spannendste clubs zoals Sex-, Paren-, SM Clubs en Sauna's uit Europese landen!

  • SexlijnCatch | The Exclusive Sexlijn Resource SexlijnCatch heeft de heetste en beste sexlijnen uit NL & BE zoals de Tiener, Lesbi en Direct Live Sexlijn!