Parenclub: Party Players

Introductie: Party Players

Sinds 10 januari 2010 is swinger-minded Nederland een parenclub rijker. Na maanden hard werken is het eindresultaat magnifiek!

Erotiek in een stijlvolle ambiance waarin iedere swinger zich thuis zal voelen. Party Players heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met haar all-inclusive systeem staat men nooit voor verrassingen achteraf!

Bij Party Players is er een keur aan faciliteiten, zoals een ruime Finse sauna, een king-size whirlpool die op een bijzonder aangename temperatuur staat afgesteld, keurige sanitaire voorzieningen die met hoogste mate van hygiëne worden onderhouden en douches die zijn voorzien van een hypo-allergene waslotion met een neutrale PH-waarde!

In het horecagedeelte van Party Players kun je aan de gezellige bar genieten van een drankje, maar ook kun je in de spotlights staan en jezelf uitleven op onze dans-bar met danspaal. Uiteraard kun je ook lekker met je partner en/of leuke andere stellen bij de open haard in de schitterende loungehoek relaxen.

Verder beschikken wij over een majestueus orgie-matras wat de tijden van het oude Rome doet herleven. Comfortabele nissen die eveneens stijl en klasse uitstralen, een ruimte om ondeugende soft SM spelletjes te spelen terwijl het indirecte licht een zwoele uitstraling geven. Bijna alle wanden in Party Players zijn bekleed met zachte materialen, wat een genot is om tegenaan te staan en/of te vrijen! Onze erotische ruimte die voorzien is van glory-holes geeft een nieuwe dimensie aan kijken en bekeken worden...

Ook ons restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan: naast het uitgebreide warme en koude buffet kun je nu ook op onze grillplaten je eigen eten bereiden. Uiteraard geldt ook hier: verse producten van een hoge kwaliteit die onder een constante zorg staan van ons vakkundige personeel. Als klap op de vuurpijl beschikken wij nu ook over een one-shot sorbet machine; hygiëne is voor ons een vanzelfsprekendheid en met deze machine slaan we hiermee de spijker op de kop! Met maar liefst acht verschillende smaken in ons assortiment, is er voor elk wat wils. Culinair genieten met stijl en klasse, het kan allemaal bij Party Players!

Het team van Party Players staat ook in 2010 weer geheel tot jullie beschikking, wij zien jullie graag snel in onze erotic partyclub voor de swingers die nét iets meer willen....

Impressie: Party Players
Party Players
Party Players
Party Players
Party Players
Party Players
 
  • 0906Catch | The Exclusive 0906 Resource 0906Catch bezit alle kinky 0906 sexnummers uit NL & BE zoals de Studenten Sexlijn en de SM Sexlijn!

  • ClubCatch | The Exclusive Club Resource ClubCatch heeft de spannendste clubs zoals Sex-, Paren-, SM Clubs en Sauna's uit Europese landen!

  • SexlijnCatch | The Exclusive Sexlijn Resource SexlijnCatch heeft de heetste en beste sexlijnen uit NL & BE zoals de Tiener, Lesbi en Direct Live Sexlijn!