ClubCatch | Informatie Relaxbedrijven

Informatie clubs geeft overzichtelijk weer wat voor clubs je bij ClubCatch kan vinden. Er zijn diverse soorten met haar eigen regels. Hieronder lees je beknopt van elk soort een uitleg.

Sexclubs

Sexclubs zijn er in alle soorten en maten. In sommige sexclubs kan men kiezen uit een aantal dames, maar er bestaan ook sexclubs die zijn "gecamoufleerd" als massagesalon.

In Nederland kennen we vooral sexclubs in de vorm van panden waar je een kamer en dame kunt huren, of sexclubs waar je een totaal prijs hebt voor een dame en de kamer.

Privéhuizen

Privé Clubs of ook wel Prive huizen, dit zijn clubs waar je heel discreet naar binnen kan en in tegenstelling tot sexclubs of parenclubs geen andere gasten/bezoekers tegenkomt. Ook zijn er bij dit soort clubs goed afgeschermde parkeergelegenheden en een discrete ingang.

Dit zijn dus clubs waar je voor de seks komt en niet om gezellig een drankje te doen aan de bar. Meestal wordt je na binnenkomst naar een aparte kamer geleid waar de dames aan je worden voorgesteld en je een keuze kunt maken waarna je met deze dame of dames naar een kamer gaat.

Parenclubs

Parenclub zijn een afkomstig van seksclubs. Bij de meeste van deze clubs worden alleen paren toegelaten. Er zijn clubs waar ook alleenstaande toegelaten worden. De meeste parenclubs zijn ingericht op een breed vermaak. Men kan er 'normaal' uitgaan. Dansen, eten, drinken, vrienden ontmoeten, nieuwe vrienden leren kennen.

Voor veel bezoekers gaat het bezoek dan ook niet puur om sex, maar meer om het uitgaan in een sfeer van meer openheid, en meer gelijkdenkenden waar het gaat om erotiek en sex. De sfeer is gemoedelijk, vriendelijk, en meestal ook veel vrouwvriendelijker dan een gemiddelde discotheek. In de meeste clubs zijn de ruimtes waarin sex bedreven wordt goed gescheiden van de dans-, eet- en relaxruimten. Veel clubs hebben een zwembad, een sauna, en zijn zeer streng waar het gaat om hygiëne en omgangsvormen. Eén van de hoofdregels is dan ook 'nee=nee'. Een bezoeker die zich niet aan deze regel houdt kan er vanuit gaan dat het bezoek aan de club van korte duur is.

Seks is een belangrijk onderdeel van het bezoek aan een parenclub, maar geen must. Niets is verplicht. Meer dan eens komt het voor dat bezoekers naar een parenclub komen om een gezellige avond te hebben zonder in de club bezig te zijn met seks. Dat kan na afloop thuis ook. Een van de doelen om een parenclub te bezoeken kan partnerruil zijn. Partnerruil wordt ook wel gezien als swingen. Parenclubs worden bezocht door de meest uiteenlopende mensen.

Saunas

Sauna club is eigenlijk een combinatie van een sexclub en een parenclub maar vaak met meer faciliteiten. Over het algemeen bieden sauna clubs de mogelijkheid om een kamer te huren en eventueel een dame. Ook paren zijn in sauna clubs over het algemeen van harte welkom.

Een sauna club biedt meer dan een sexclub zo zijn sauna clubs sowieso voorzien van een sauna een dompelbad/douche en sommige met zwembad, ligweide etc. Ook word er meestal eten verzorgd en heb je de gelegenheid om aan de bar lekker een drankje te drinken.

Massagesalons

Massagesalons bieden over het algemeen verschillende erotische massage's aan waarbij er rustig en ontspannen naar je hoogtepunt wordt toegewerkt. Meestal is er geen mogelijkheid tot intiem contact, maar met bijvoorbeeld een heerlijke body to body massage wordt je ook al heel erg verwend.

SM Studio's

SM Studio's sadomasochismespel is een spel tussen twee personen gebaseerd op een volledig vertrouwen. De Meesteres legt haar cliënt, de slaaf of slavin, haar wil op. Voor aanvang mag de cliënt wensen kenbaar maken maar dat kan nooit een dictaat zijn aan de Meesteres. Zij is degene die de regie over het spel in vaste hand houdt.

SM Studio's zijn over het algemeen weggelegd voor de meer kinky mensen onder ons, mensen die wel van een lekker dominant spelletje houden.

 
  • 0906Catch | The Exclusive 0906 Resource 0906Catch bezit alle kinky 0906 sexnummers uit NL & BE zoals de Studenten Sexlijn en de SM Sexlijn!

  • ClubCatch | The Exclusive Club Resource ClubCatch heeft de spannendste clubs zoals Sex-, Paren-, SM Clubs en Sauna's uit Europese landen!

  • SexlijnCatch | The Exclusive Sexlijn Resource SexlijnCatch heeft de heetste en beste sexlijnen uit NL & BE zoals de Tiener, Lesbi en Direct Live Sexlijn!